ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Ελληνικό Datacenter

LiteSpeed Optimized Servers

99.95% Uptime

Security Inspection / Έλεγχος Ασφάλειας

Σε κάθε μεταφορά site (Migration) στους server μας ή και όταν ζητηθεί η MyIP net-Works εφαρμόζει τη διαδικασία αναζήτησης, αναγνώρισης και προσδιορισμού των ευπαθειών μιας ιστοσελίδας, οι οποίες μπορούν να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης προκειμένου να παραβιαστούν.

Γρήγορο, ασφαλές και σταθερό web hosting

SSL Πιστοποιητικά

Παίρνουμε την ασφάλεια του Web Hostingστα σοβαρά. Όλα τα συστήματα μας είναι προστατευμένα με πιστοποιητικά ασφαλείας SSL για όλες τις υπηρεσίες και όλους τους servers ανεξαιρέτως. Επίσης αυτόματα ενεργοποιούμε πιστοποιητικά ασφαλείας σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας.

Firewall – Intrusion Detection System

Το Firewall σε συνεργασία με το mod security μπορεί να ανακαλύψει και να μπλοκάρει

  • Επιθέσεις web
  • SQL Injections
  • Brute force επιθέσεις σε επίπεδο λογαριασμών
  • Επιθέσεις Denial of Service
Σε περίπτωση που το firewall μπλοκάρει κάποιον κανονικό χρήστη, ακολουθήστε τις οδηγίες για το πώς θα αφαιρέσετε το ban/block από το firewall μας στη Γνωσιακή Βάση μας.

Mod Security

Το ModSecurity είναι ένα module, που προσφέρει ανίχνευση και προστασία από επιθέσεις σε διαδικτυακές εφαρμογές, λειτουργώντας σαν τείχος προστασίας. (intrusion detection and prevention for web applications)
Κανόνες ασφαλείας της Atomicorp οι οποίοι ανανεώνονται κάθε μέρα προσφέρουν προστασία ενάντια σε:

Ακεραιότητα δεδομένων και backups

Τα δεδομένα σας είναι σημαντικά. Με το JetBackup μπορείτε και μόνοι σας να κάνετε επιλεκτικά ότι θέλετε Restore, είτε πρόκειται για βάσεις δεδομένων, είτε για αρχεία είτε ακόμα και για κάποιο email που ίσως σβήσατε κατά λάθος. Και επειδή μπορεί κάτι να σβήστηκε κατά λάθος και να το καταλάβατε αργά, είμαστε η μόνη εταιρία που κρατάει Backups μέχρι και 6 μήνες πίσω σε καθημερινή βάση για παν ενδεχόμενο.

Είναι αναγκαία η αξιολόγηση ασφάλειας ;

Zero Day – Immediate Response

Οι επιθέσεις 0day είναι ή αρχή του κλάδου της ασφάλειας. Δηλώνουν τα τρωτά σημεία όταν ακόμη δεν είναι διαθέσιμα κάποιο patch. Είναι η στιγμή η ιστοσελίδα σας διατρέχει το μεγαλύτερο κίνδυνο. Στην MyIP net-Works, επιδιορθώνουμε την ιστοσελίδα σας μέσα σε λίγα λεπτά από την εμφάνιση 0day που θα εμφανιστούν χρησιμοποιώντας Real Time Protection.

Malware Prevention

Κανείς δεν θέλει να ξέρει ότι η ιστοσελίδα του χρησιμοποιείται για να μολύνει τους επισκέπτες, είτε πρόκειται να εγκατασταθεί ένα malware ή κάτι παρόμοιο στον υπολογιστή τους με σκοπό να κλέψουν τους κωδικούς από διάφορες ιστοσελίδες όπως π.χ, (το Facebook, το Twitter, κλπ ..)

Performance Optimization

Η μεγαλύτερη ανησυχία με τις εφαρμογές ασφάλειας είναι πάντα οι επιπτώσεις στις επιδόσεις της ιστοσελίδας. Να είστε βέβαιοι ότι με την ένταξη Firewall σε μια ιστοσελίδα, αντιμετωπίζετε δραματικές αυξήσεις στην απόδοση, όχι μόνο στο πώς ανταποκρίνεται η ιστοσελίδα στους πελάτες σας, αλλά και το φορτίο που δυσκολεύει τον λογαριασμό σας. Η MyIP net-Works σας δίνει λύσεις και προτάσεις και σε αυτόν τον τομέα!

Scroll to Top