ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ελληνικό Datacenter

LiteSpeed Optimized Servers

99.95% Uptime

Οι συχνότερες ερωτήσεις στην αγορά των υπηρεσιών μας.​

wordpress grid
joomla grid
drupal grid
magento grid
prestashop grid
opencart1 grid

Τι διαφορετικό προσφέρετε από τους υπόλοιπους hosters;

Η MyIP net-Works προσφέρει enterprise υπηρεσίες για enterprise απαιτήσεις.

Οι συχνότερες ερωτήσεις στην αγορά των υπηρεσιών μας.

Προσφέρετε Unlimited Web Hosting;

Όχι δεν προσφέρουμε και δεν πρόκειται να προσφέρουμε ποτέ. Απλά γιατί δεν υπάρχει απεριόριστο network traffic, δίσκοι με απεριόριστη χωρητικότητα και επεξεργαστές με απεριόριστη ισχύ… Οι πάροχοι που προσφέρουν “απεριόριστη” κίνηση δεδομένων ή “απεριόριστο” χώρο στο δίσκο στους servers τους, περιορίζουν το διαθέσιμο bandwidth αν ξεπεράσετε το μέσο όρο κίνησης. Mε τον “απεριόριστο” χώρο επίσης ο πάροχος θέτει περιορισμούς στα inodes (στον αριθμό των αρχείων που μπορούν να δημιουργηθούν) και στον τύπο των αρχείων που μπορείτε να ανεβάσετε (πχ όχι backup, videos, μουσική κ.α.). Φανταστείτε να παραφορτώνετε το λογαριασμό σας με “απεριόριστα” sites, ο server είναι αναπόφευκτο ότι θα αρχίσει να δυσλειτουργεί με τη λογική ότι φιλοξενεί και άλλους τέτοιου είδους λογαριασμούς με “απεριόριστες” δυνατότητες στο ίδιο φυσικό μηχάνημα. Με ότι αυτό συνεπάγεται όταν στο ίδιο φυσικό μηχάνημα υπάρχουν πακέτα με χαμηλή κίνηση, υψηλή, και όλα “απεριόριστα” κάνοντας το server να “γονατίζει” μιας και που δεν υπάρχει μία κατηγοριοποίηση, μια “τάξη” για κάθε είδους διαφορετικό πακέτο αλλά όλα μαζί ανεξαρτήτως πόρων βρίσκονται στο ίδιο server.

Πως προστατεύονται τα δεδομένα μου; Υπάρχει περίπτωση να τα χάσω;

Τα δεδομένα σας προστατεύονται με την χρήση συστημάτων RAID στα μέσα αποθήκευσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε περισσότερους από 1 δίσκους ώστε να μπορούμε να τα ανακτήσουμε σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα.

Αν χαλάσει ο σκληρός δίσκος του server θα χάσω τα δεδομένα μου;

Όχι δεν χάνετε τα δεδομένα σας! Με την χρήση συστήματος RAID (RAID1-mirroring) σε όλους τους servers είναι αδύνατον να χαθούν ή καταστραφούν τα δεδομένα σας! Επιπλέον δημιουργούνται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας που μας επιτρέπουν να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας ακόμα και σε ολοκληρωτική καταστροφή του server.

Πως ακριβώς λειτουργεί το backup;

To backup λαμβάνει χώρα καθημερινά το ξημέρωμα σε εξωτερικό σύστημα που βρίσκεται εκτός του datacenter για μέγιστη ασφάλεια. Επιπλέον φυλάσσονται backups 6 μηνών πίσω ώστε να μεγιστοποιηθεί η πλήρης ανάκτηση σε περίπτωση καταστροφής.

Υπάρχει κάποιο εργαλείο εγκατάστασης προγραμμάτων;

Χρησιμοποιούμε το Softaculοus. Μπορείτε με μερικά clicks και σε μηδενικό χρόνο να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε script επιθυμείτε.

Scroll to Top