Γιατί η εταιρεία σας απαιτεί επαγγελματική φιλοξενία email;

φιλοξενία email

Ενώ οι πάροχοι φιλοξενίας μπορούν να παρέχουν δωρεάν εκδόσεις, πολλές επιχειρήσεις απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες email στις καθημερινές τους λειτουργίες. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας email είναι μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαχειρίζονται αποκλειστικοί ή ξεχωριστοί διακομιστές αλληλογραφίας.

Τα email σχετίζονται με μεγάλους παρόχους όπως η Google, η Yahoo και είναι απεριόριστα από άποψη αποθήκευσης. Ωστόσο, όταν ασχολούμαστε με επιχειρήσεις, όλες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις αφού τα email παίζουν σημαντικό ρόλο στις καθημερινές λειτουργίες.

Έτσι, το μεγάλο ερώτημα είναι τι απαιτεί η εταιρεία σας από την επαγγελματική φιλοξενία email. Ας μάθουμε σε αυτό το άρθρο!

Τι είναι η φιλοξενία email;

Η φιλοξενία email είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε email σε έναν διακομιστή που παρέχει ένας οργανισμός. Αυτή η υπηρεσία συνήθως περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες, όπως χρήση προτύπων, δημιουργία φακέλων, μεταφορές αρχείων κ.λ.π.

Ένα πλεονέκτημα της φιλοξενίας email είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε ελεύθερα τη διεύθυνσή σας στον τομέα του ιστότοπού σας. Επιπλέον, σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων σας και θεωρείται πιο αξιόπιστη επιλογή από άλλες πλατφόρμες.

Πώς λειτουργεί;

Με τη φιλοξενία email, λαμβάνετε πολλές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αξιοποιήσετε την επιχείρησή σας. Αυτό περιλαμβάνει ελέγχους ταυτότητας ασφαλείας, διαχείριση των ονομάτων τομέα των χρηστών σας και πολλά άλλα.

Ο διακομιστής φιλοξενίας email λειτουργεί ως αξιόπιστος σύνδεσμος μεταξύ του ατόμου που λαμβάνει το email σας και του διακομιστή email σας. Κάθε φορά που στέλνετε ένα email, θα δρομολογείται μεταξύ δύο διακομιστών, οι οποίοι θα προσφέρουν την ομαλότητα του email σας. Αυτό αυξάνει την ασφάλεια του email σας και μειώνει την πιθανότητα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και μόλυνσης από ιό.

Έτσι, η επαγγελματική φιλοξενία email παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν στέλνετε σημαντικές πληροφορίες για να μειώσετε τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες φιλοξενίας email επιδιώκουν να κρυπτογραφήσουν το μήνυμα email σας και να διασφαλίσουν ότι κανένα μη εξουσιοδοτημένο τρίτο μέρος δεν έχει πρόσβαση σε αυτό.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας email θα προσπαθήσουν να σας προσφέρουν καλύτερο χρόνο λειτουργίας.

Επομένως, μπορείτε να αποφύγετε τυχόν σφάλματα επικοινωνίας και να επικοινωνήσετε πολύ πιο γρήγορα. Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τις επιχειρήσεις που μοιράζονται τακτικά με πελάτες που χρειάζονται άμεση προσοχή.

Διαβάστε τα οφέλη από υπηρεσίες φιλοξενίας email.

Γρήγορη υποστήριξη

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες φιλοξενίας email δεν σας αφήνουν να ανησυχείτε για τα προβλήματά σας με τα email σας, επειδή ήδη χειρίζονται τα πάντα.

Οι πάροχοι φιλοξενίας γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επομένως θα επιδιώξουν να προσφέρουν υποστήριξη 24/7 που είναι γρήγορη και αποτελεσματική.

Χρόνος και αποδοτικότητα πόρων

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε πάρα πολύ από τις υπηρεσίες φιλοξενίας email, εξοικονομείτε χρόνο και πόρους που μπορείτε να αφιερώσετε στα email σας.

Επιπλέον, μια επαγγελματική επιχείρηση που ασχολείται με υπηρεσίες για φιλοξενία email σας εμποδίζει να χρειαστείτε επιπλέον προσωπικό ή αρκετό χρόνο για να εστιάσετε στους λογαριασμούς email σας.

Βελτίωση της συνέπειας της επωνυμίας

Η συνέπεια της επωνυμίας είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει μια επιχείρηση. Δυστυχώς, η χρήση δωρεάν και επαγγελματική φιλοξενία email δεν είναι το ίδιο.

Όχι μόνο οι επαγγελματικές υπηρεσίες θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο επαγγελματίες, αλλά θα μειώσουν επίσης την πιθανή σύγχυση με τους πελάτες και τους πελάτες σας.

Συνδέει διευθύνσεις email

Ειδικά όταν διαμορφώνετε τη διεύθυνση email σας για ολόκληρη την επιχείρησή σας, οι άνθρωποι θα έχουν υποστήριξη, πληροφορίες, ακόμη και μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η επαγγελματική φιλοξενία email διασφαλίζει ότι όλα τα email επωφελούνται από τον ίδιο επαγγελματισμό. Είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε διευθύνσεις email προσωπικού ανά πάσα στιγμή.

Βελτιώνει την ασφάλεια email

φιλοξενία email
Επαγγελματική φιλοξενία email

Σε γενικές γραμμές, οι υπηρεσίες φιλοξενίας email παρέχουν πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από τις άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Έτσι, οι υπηρεσίες φιλοξενίας email θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε ασφαλείς από πιθανές απειλές όπως ανεπιθύμητα μηνύματα και ιούς, διασφαλίζοντας ότι τα εισερχόμενα σας είναι απολύτως ασφαλή.

Ως εκ τούτου, σας δίνει χρόνο να χαλαρώσετε, γνωρίζοντας ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή!

Επέκταση αποθηκευτικού χώρου

Η αποθήκευση είναι ένα από τα πιο κοινά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις με τη δωρεάν φιλοξενία email.

Σε αντίθεση με άλλους προσωπικούς λογαριασμούς, τα επαγγελματικά email είναι σημαντικά και δεν είναι εύκολο να τα διαγράψετε.

Ωστόσο, η φιλοξενία email για επιχειρήσεις σάς επιτρέπει να λύσετε αυτό το πρόβλημα και να παρέχετε επιπλέον χώρο αποθήκευσης email.

Γιατί να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τη φιλοξενία email;

φιλοξενία email
Επαγγελματική φιλοξενία email

Για δυο βασικούς λόγους που αναφέρουμε στη συνέχεια του άρθρου μας και φυσικά τους αναλύουμε παρακάτω.

Η φιλοξενία email αποτελείται από δύο σημαντικούς παράγοντες:

  • Ασφάλεια επωνυμίας
  • Ταυτότητα επωνυμίας

Ωστόσο, μια ισχυρή ταυτότητα επωνυμίας είναι κάτι σημαντικό να έχετε σε αυτόν τον γρήγορο διαδικτυακό κόσμο. Καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις γίνονται ψηφιακές, θα χρειαστούν περισσότερα από το προϊόν ή την υπηρεσία σας για να πετύχουν νέα ρεκόρ. Οι πελάτες θα θέλουν να συνεργαστούν μόνο με εταιρείες που εμπιστεύονται και αναγνωρίζουν, γι’ αυτό επιλέξτε MyIP φιλοξενία email.

Πάνω από όλα, οι πελάτες δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και σε όλες τις αξίες που την ολοκληρώνουν. Η επικοινωνία μέσω email έχει ενισχύσει την επικοινωνία μέσω email και έχει υιοθετήσει τις παραδοσιακές μεθόδους επικοινωνίας. Επομένως, πρέπει να κάνετε την επικοινωνία τους ασφαλή και ασφαλή, ανεξάρτητα από το πόσες ευαίσθητες πληροφορίες εμπλέκονται.

Κάνοντας αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αξιοπιστία και αξιοπιστία, αλλά θα διασφαλίσετε επίσης ότι όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πλήρως προστατευμένα και κρυπτογραφημένα.

Η φιλοξενία email σάς βοηθά να ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές

Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε δωρεάν λογαριασμούς για την επιχείρησή σας.

Ωστόσο, αυτό είναι αρκετά κοινό στους περισσότερους ανθρώπους. Τα email επαγγελματικού τομέα μπορούν να σας βοηθήσουν να διαφοροποιηθείτε από εταιρείες που εξακολουθούν να ακολουθούν αυτήν την πρακτική.

Η χρήση ενός δωρεάν λογαριασμού email δεν είναι ποτέ καλή πρακτική, επομένως αυτό είναι μια καλή ένδειξη του πόσο σοβαρά αντιμετωπίζετε την επιχείρησή σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες που βλέπουν αυτά τα γενικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να μετακινηθούν σε διαφορετική εταιρεία. Σε αυτήν την περίπτωση, είστε αυτός που αποφεύγει τη χρήση δωρεάν λογαριασμών email.

Φήμη επωνυμίας

Η φήμη της επωνυμίας είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην επιχείρηση. Για παράδειγμα, το λογότυπο της μάρκας Mcdonald’s αναγνωρίζεται σχεδόν από όλους το πρώτο δευτερόλεπτο που το βλέπουν. Επομένως, εάν το όνομα της επιχείρησής σας συνδέεται με το όνομα τομέα σας, η ίδια η φήμη της επωνυμίας σας αυξάνεται.

Κάθε άτομο που βλέπει το όνομα της επωνυμίας σας, είτε στον ιστότοπό σας, σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οπουδήποτε αλλού, συμβάλλει άμεσα στην ύπαρξη της εταιρείας.

Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι το αρχικό βήμα πριν οποιοσδήποτε πελάτης γίνει πιστός και μακροπρόθεσμος συνεισφέρων στο προϊόν και την υπηρεσία σας. Επομένως, είναι ένα ουσιαστικό βήμα όσον αφορά τη φήμη της επωνυμίας σας.

Η φήμη της επωνυμίας σας θα είναι πάντα ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία στην επιχείρησή σας. Όπως πήραμε ένα παράδειγμα με τα Mcdonald’s, αναφέραμε ότι όλοι το αναγνωρίζουν από το λογότυπό του, επομένως πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ταυτότητα της επωνυμίας σας βασίζεται κάπου. Ίσως να είναι το όνομά σας, το λογότυπο, το προϊόν ή η υπηρεσία σας κ.λ.π.

Έτσι, έχοντας πει όλα αυτά, δεν είναι η καλύτερη ιδέα για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να ακολουθούν γενικές διευθύνσεις email, καθώς χάνουν δυνατές ευκαιρίες.

Απόρρητο

Το απόρρητο είναι ο κρίσιμος παράγοντας στον οποίο δίνουν μεγάλη προσοχή οι πελάτες. Εάν παραβιάσετε το απόρρητο κάποιου, θα αναζητήσει άλλες υπηρεσίες. Για παράδειγμα, η Google και η Microsoft έχουν δωρεάν υπηρεσίες και το απόρρητο είναι κάτι από το οποίο εγκαταλείπετε.

Ωστόσο, δεν είναι η ίδια ιστορία όταν ο οικοδεσπότης Ιστού σας συλλέγει και αποθηκεύει τα email της επιχείρησής σας. Έτσι, αναρωτιέστε, πού θα κρατούσατε τη φιλοξενία email της εταιρείας σας; Θα είναι σε διακομιστή που δεν σας δίνει κανέναν έλεγχο ή θα είναι σε διακομιστή επί πληρωμή που τελικά τον ασφαλίζει; Φυσικά, το απόρρητο σας προστατεύεται καλύτερα με τον πληρωμένο διακομιστή.

Φορητότητα

Εάν αρχικά θέλατε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν επαγγελματικό λογαριασμό στην Google, αλλά αφού αλλάξετε γνώμη και επιλέξετε να πάτε στη Microsoft, θα πρέπει να ενημερώσετε όλους τους πελάτες σας σχετικά με αυτές τις αλλαγές.

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν θα μπορούν όλοι οι πελάτες σας να δουν την ενημέρωση που κάνατε, επομένως πιθανότατα θα χάσετε αυτούς τους πελάτες μόλις τους αφήσετε να μην απαντήσουν στην παλαιότερη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχειρηματικού τομέα δεν θα έχει αυτό το πρόβλημα επειδή είναι φορητή. Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε αν θα μεταβείτε σε άλλο πάροχο φιλοξενίας ιστού, ώστε να μπορείτε να πάρετε μαζί σας τη διεύθυνση email του τομέα σας επειδή σας ανήκει το όνομα τομέα.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια επαγγελματική διεύθυνση email;

Όταν ρυθμίζετε την επαγγελματική σας διεύθυνση email, θυμηθείτε τι θα ακολουθήσει πριν από το @ και τι θα ακολουθήσει μετά από αυτό.

Μετά το @ σας, είναι προφανές ότι πρέπει να αναφέρετε το όνομα τομέα της επιχείρησής σας. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, θα ήταν το @myip.gr.

Ωστόσο, τι έρχεται πριν από αυτό;

Όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλά επαγγελματικά email. Η επιχείρησή σας θα έχει πολλά τμήματα, επομένως πρέπει να στοχεύετε να έχετε ένα για κάθε θέση. Με αυτή τη μέθοδο, δείχνετε στους πελάτες σας ότι είστε προσεκτικοί με την εργασία σας και διαχειρίζεστε προσεκτικά τα τμήματα σας.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ρυθμίσετε τη διεύθυνση email σας στην επιχείρηση, θα πρέπει να είναι κάτι με το όνομα και το επώνυμό σας. Για παράδειγμα, alevras@myip.gr.

Αποφύγετε τη χρήση οποιωνδήποτε email, συμπεριλαμβανομένης της ιεραρχίας σας. Για παράδειγμα, owner@myip.gr. Αυτό δεν είναι επαγγελματικό και δεν φαίνεται σωστό.

Λοιπόν, καταλάβατε όλη την ουσία. Το email σας πρέπει να βασίζεται στο τμήμα στο οποίο βρίσκεστε και το όνομα σε αυτό.

Συνοπτικά, η επαγγελματική φιλοξενία email είναι ένας καλύτερος τρόπος διαχείρισης των email σας. Ειδικά αν ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας, είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που πρέπει να σκεφτείτε.

Επίσης, ο οικοδεσπότης web hosting που θα επιλέξετε θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της φιλοξενίας του email σας, επομένως έχετε κατά νου να αναλύσετε προσεκτικά ποιον θα επιλέξετε.

Συνεχίστε να ακολουθείτε τα σωστά βήματα και θα είστε στο σωστό δρόμο!

Δείτε περισσότερα για φιλοξενία ιστότοπου:

Scroll to Top