9 λόγοι γιατί να επιλέξετε MyIP για φιλοξενία ιστοσελίδων

MyIP - φιλοξενία ιστοσελίδων

9 λόγοι γιατί να επιλέξετε MyIP για φιλοξενία ιστοσελίδων

 

Όλοι γνωρίζουν ότι οι ιστότοποι είναι απαραίτητοι για την επιτυχία κάθε ψηφιακής επιχείρησης σε έναν κόσμο που καθοδηγείται όλο και περισσότερο από την τεχνολογία. Επιπλέον, είναι επίσης ο πιο αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας και ακρόασης όσον αφορά τη διάδοση ιδεών ή ακόμη και τον ελεύθερο χρόνο. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, εμπιστευτείτε τα πακέτα για φιλοξενία ιστοσελίδων MyIP.

Τι μπορείτε να επιτύχετε εάν ξέρετε πώς να επιλέξετε έναν πάροχο για φιλοξενία ιστοσελίδων για την επιχείρησή σας;

 

Όλοι γνωρίζουν ότι οι ιστότοποι είναι απαραίτητοι για την επιτυχία κάθε ψηφιακής επιχείρησης σε έναν κόσμο που καθοδηγείται όλο και περισσότερο από την τεχνολογία. Επιπλέον, είναι επίσης ο πιο αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας και ακρόασης όσον αφορά τη διάδοση ιδεών ή ακόμη και τον ελεύθερο χρόνο.

Εάν πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για το ηλεκτρονικό σας εμπόριο ή απλά θέλετε να ενεργοποιήσετε το έργο του ιστολογίου σας, έχετε ήδη αντιμετωπίσει την ακόλουθη ερώτηση – πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστότοπων;

Με τόσες πολλές επιλογές στο Διαδίκτυο, είναι πολύ δύσκολο να διαλέξετε. Εκτός από το να ανησυχείτε για τη σχεδίαση και το περιεχόμενο του διαδικτύου, όσοι θέλουν να ξεκινήσουν έναν ιστότοπο μπορούν να μπερδευτούν και ακόμη και να υποψιάζονται ποια εταιρεία να επιλέξει να εμπιστευτεί τη σελίδα τους.

Είναι απαραίτητο να αξιολογήσετε τις διαφορές μεταξύ πολλών υπηρεσιών και ποια προσφέρει αυτό που ψάχνετε λαμβάνοντας υπόψη τον στόχο σας.

Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε τους 9 λόγους γιατί να επιλέξετε MyIP για φιλοξενία ιστοσελίδων για την επιχείρησή σας.

Γιατί να επιλέξετε MyIP για φιλοξενία ιστοσελίδων για την επιχείρησή σας;

 

1. Προσφέρουμε ταχύτητα φόρτωσης

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό στο Διαδίκτυο από το να κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και να μην ανοίγει ο ιστότοπος προορισμού.

Αυτό το πρόβλημα όχι μόνο ενοχλεί τον χρήστη, αλλά και το ίδιο το Google, το οποίο αρχίζει να δίνει λιγότερη αξία στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης για αυτήν τη διεύθυνση. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία φιλοξενίας ιστότοπου που προσλαμβάνετε προσφέρει την καλύτερη ποιότητα διαθεσιμότητας.

Αυτός ο παράγοντας, που ονομάζεται επίσης χρόνος λειτουργίας, μπορεί να μετρηθεί χρησιμοποιώντας έναν αριθμό. Όσο πιο κοντά στο 100%, τόσο καλύτερα εγγυάται η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας. Όταν επιλέγετε τον πάροχο για φιλοξενία ιστοσελίδων, παρακολουθήστε αυτό και δώστε προτεραιότητα στις επιλογές που προσφέρουν χρόνο λειτουργίας άνω του 99%.

2. Απεριόριστος διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης

 

Ανάλογα με τον σκοπό του ιστότοπού σας, θα χρειαστείτε πολύ ή λίγο χώρο αποθήκευσης για τα αρχεία που θα προσθέτετε σε αυτόν. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η περίπτωσή σας, συνιστάται πάντα να προσλαμβάνετε την υπηρεσία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Εάν χρειάζεστε πολύ χώρο, βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρει το ποσό που χρειάζεστε για να μην εξαντληθεί η μνήμη. Ή, εάν χρειάζεστε λίγο χώρο, επιλέξτε φθηνότερα πακέτα web hosting και εξοικονομήστε χρήματα που θα πληρώνατε για περιττό χώρο.

Αλλά αν η υπηρεσία σας έχει απεριόριστο χώρο στο δίσκο, μπορείτε να χαλαρώσετε σχετικά με αυτόν τον παράγοντα και να προχωρήσετε στην επόμενη συμβουλή!

3. Χωρίς μηνιαία κίνηση

 

Μπορεί να μην το γνωρίζετε αυτό, αλλά ορισμένες υπηρεσίες για φιλοξενία ιστοσελίδων έχουν μηνιαίο όριο κυκλοφορίας. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι μετά από ένα συγκεκριμένο ποσό πρόσβασης, ο διακομιστής θα χρεώσει μια επιπλέον χρέωση για “επιπλέον επισκέπτες” ή θα σταματήσει να εμφανίζει τον ιστότοπό σας στον Ιστό.

Επομένως, να είστε πάντα προσεκτικοί στις πληροφορίες που παρέχονται από εταιρείες και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτές με απεριόριστη κυκλοφορία δεδομένων, ώστε να μην διατρέχετε τον κίνδυνο να πέσει ο ιστότοπός σας.

4. Καλύτερη εμπειρία χρήστη

 

Εάν γνωρίζετε ήδη λίγα πράγματα για το SEO, γνωρίζετε ότι η Google θα δίνει πάντα προτεραιότητα στις σελίδες που φορτώνουν γρηγορότερα, στοχεύοντας πάντα να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία για τους χρήστες της.
Πραγματοποιήστε λήψη του δωρεάν γραφήματος για να κατανοήσετε πώς η ταχύτητα επηρεάζει τον ιστότοπό σας

Επομένως, ελέγξτε εάν η υπηρεσία φιλοξενίας ιστότοπου που προσλαμβάνετε προσφέρει καλή ταχύτητα φόρτωσης. Αξίζει να θυμόμαστε ότι μπορεί να φαίνεται ασήμαντη διαφορά στη θεωρία, αλλά, στην πράξη, είναι η διαφορά μεταξύ ενός χρήστη που παραμένει ενεργά καταναλώνοντας το περιεχόμενό σας ή ενοχλημένος από την καθυστέρηση και την εγκατάλειψη της σελίδας σας.

5. Ασφάλεια δεδομένων με δωρεάν πιστοποιητικό SSL

 

Η εμπιστοσύνη σε κάποιον να φιλοξενήσει τον ιστότοπο και το περιεχόμενό σας δεν είναι απλή εργασία. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο επιλεγμένος πάροχος είναι σε θέση να προστατεύσει πλήρως τους πελάτες του. Στην MyIP.gr προσφέρουμε ασφαλή κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ της ιστοσελίδας και του browser του χρήστη. Το πιστοποιητικό SSL που παρέχουμε δωρεάν με κάθε πακέτο web hosting εξασφαλίζει την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας κακόβουλους χρήστες από την υποκλοπή δεδομένων.

Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και με οποιαδήποτε φυσικά ή απρόβλεπτα προβλήματα, ο ιστότοπός σας θα είναι πάντα διαδικτυακός και πλήρως λειτουργικός.

6. Υποστήριξη πελατών 24/7

 

Περισσότερο από το να προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις για την επιτυχία της σελίδας σας, μια υπηρεσία για φιλοξενία ιστοσελίδων πρέπει επίσης να είναι αποτελεσματική για να σας βοηθήσει. Η υποστήριξη πελατών είναι ένας βασικός παράγοντας για πολλούς χρήστες και η διαθεσιμότητα του παρόχου για να σας βοηθήσει να είναι η διαφορά μεταξύ μιας κρίσης που επιλύεται γρήγορα ή ενός ιστότοπου εκτός σύνδεσης για αρκετές ώρες.

Δείτε πώς λειτουργεί η υποστήριξη της υπηρεσίας που σκέφτεστε να προσλάβετε και δείτε ποιους τρόπους προσφέρει η εταιρεία μας, MyIP.gr για να επικοινωνήσετε και να ζητήσετε βοήθεια.

7. Τρόποι πληρωμής

 

Η τιμή δεν θα πρέπει να καθοδηγεί την επιλογή σας όταν επιλέγετε την ιδανική υπηρεσία για φιλοξενία ιστοσελίδων, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάνετε την απόφαση ευκολότερη. Μια υπηρεσία που είναι πιο οικονομική δεν αποτελεί ένδειξη ότι είναι κακή, όπως και η ακριβότερη δεν εγγυάται έναν πάροχο υψηλής ποιότητας. Κατανοήστε ακριβώς τι είδους ανάγκη έχετε και αναζητήστε ένα σχέδιο που ισορροπεί τις ανάγκες σας με την τσέπη σας.

Να θυμάστε ότι πολλές υπηρεσίες για φιλοξενία ιστοσελίδων προσφέρουν επίσης εκπτώσεις ανάλογα με την περίοδο που επιλέγετε να κινηθείτε. Γενικά, όσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος χρήσης, τόσο χαμηλότερη είναι η τελική τιμή που θα πληρώσετε.

8. Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου

 

Αναζητήστε μια υπηρεσία που προσφέρει το δικό της διαισθητικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή εύκολη εγκατάσταση ενός ανοιχτού κώδικα, όπως το WordPress. Αυτές οι πλατφόρμες θα αποτελούν μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας όταν αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό σας, γι’ αυτό σκεφτείτε το, ειδικά εάν σκοπεύετε να δημιουργείτε περιεχόμενο συχνά.

9. Κάντε μια δωρεάν δοκιμή

 

Πολλές υπηρεσίες για φιλοξενία ιστοσελίδων προσφέρουν δωρεάν περιόδους χρήσης, ώστε ο χρήστης να γνωρίσει τον πάροχο και να ελέγξει εάν διαθέτει όλα όσα χρειάζονται. Αυτή η δοκιμαστική περίοδος είναι απαραίτητη για να μάθετε αν αξίζει να προσλάβετε μια συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς και να εντοπίσετε πιθανά εμπόδια που δεν είχατε σκεφτεί πριν εφαρμόσετε την ιδέα σας στην πράξη.

Μετά από αυτό, εάν ο πάροχος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να φύγετε χωρίς κόστος. Αν το έκανε, υπέροχο! Βρήκατε την τέλεια φιλοξενία.

Ανακαλύψτε επιπλέον πλεονεκτήματα

 

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά, αξίζει να θυμόμαστε ότι πολλές εταιρείες παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστότοπων, αλλά αυτές που συγκαταλέγονται στις καλύτερες ξεχωρίζουν από τα σχόλια των πελατών τους, όπως η MyIP. Ξεχωρίζουμε γιατί προσφέρουμε επιπλέον πλεονεκτήματα απαραίτητα για κάθε φιλοξενία ιστοσελίδων.

Εξαιτίας αυτού, μείνετε σε εγρήγορση! Διαβάστε για όλα όσα δικαιούστε σε κάθε πακέτο web hosting και εντοπίστε μοναδικά οφέλη που μπορεί να καταλήξουν να ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες σας. Εάν δώσετε προσοχή σε αυτούς τους 9 λόγους γιατί να επιλέξετε MyIP για φιλοξενία ιστοσελίδων, σίγουρα θα έχετε πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν θα ασχολείστε με το πώς να επιλέξετε το καλύτερο πακέτο web hosting που προσφέρουμε.

Τα καλά νέα είναι ότι, σήμερα, οι ίδιοι οι πάροχοι το γνωρίζουν όλο και περισσότερο, έτσι προσφέρουν ήδη πακέτα που στοχεύουν σε διαφορετικά τμήματα. Ωστόσο, κάντε καλή έρευνα, θυμηθείτε όλους τους παράγοντες που παρουσιάσαμε σε αυτήν την ανάρτηση και ξεκινήστε να δημιουργείτε το περιεχόμενό σας!

Εκτός από το πώς να επιλέξετε έναν πάροχο web hosting, εάν θέλετε να ελέγξετε τώρα πώς είναι η ταχύτητα της σελίδας σας, απλώς τοποθετήστε τη διεύθυνση URL στα σχόλια και λάβετε δωρεάν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο βελτίωσής της!

 

Δείτε περισσότερα για φιλοξενία ιστοσελίδων MyIP:

Scroll to Top