7 επιλογές για φιλοξενία WordPress για αρχάριους

φιλοξενία WordPress για αρχάριους

7 επιλογές για φιλοξενία WordPress για αρχάριους

 

Η δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress για πρώτη φορά μπορεί να φαντάζει δύσκολη. Με τόσα πολλά διαφορετικά στοιχεία για να αντιμετωπίσετε, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε πώς να πλοηγείστε στον λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να σας αναλύσουμε τις 7 επιλογές για την καλύτερη φιλοξενία WordPress για αρχάριους.

Επειδή το WordPress είναι τόσο δημοφιλές, υπάρχουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας που διευκολύνουν τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress – δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε μια επισκόπηση των 7 επιλογών εταιρείας για φιλοξενία WordPress που είναι φιλικές για αρχάριους. Ας ξεκινήσουμε!

 

Τι κάνει μια εταιρεία για φιλοξενία WordPress φιλική προς αρχάριους;

 

Η έννοια της φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορεί να είναι προκλητική εάν είστε νέοι στη δημιουργία ιστοσελίδων. Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε πραγματοποιήσει μια γρήγορη αναζήτηση Google και έχετε συναντήσει δυνητικά περίπλοκους όρους, όπως διαχειριζόμενη φιλοξενία, φιλοξενία VPS ή κοινόχρηστη φιλοξενία.

Με απλά λόγια, η «φιλοξενία» αναφέρεται στη διαδικασία αποθήκευσης ενός ιστότοπου σε διακομιστή, ώστε οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αυτόν μέσω Διαδικτύου. Η φιλοξενία WordPress είναι ειδικά βελτιστοποιημένη για ιστότοπους WordPress.

 

Οι πιο φιλικές για αρχάριους εταιρείες φιλοξενίας θα διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως:

 1. Εύκολη ρύθμιση του WordPress: Μια διαδικασία εγκατάστασης χωρίς προβλήματα με σαφείς οδηγίες βήμα προς βήμα.
 2. Προσαρμογή: Πρόσβαση σε δωρεάν θέματα ή εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων που δεν απαιτούν εμπειρία κωδικοποίησης.
 3. Διαισθητικός πίνακας ελέγχου: Ένας σαφής πίνακας ελέγχου με φιλική προς το χρήστη διεπαφή για τη διαχείριση του ιστότοπού σας και των πληροφοριών χρέωσης.
 4. Εκτενής τεκμηρίωση: Πρόσβαση σε χρήσιμους πόρους και σεμινάρια.
 5. Υψηλής ποιότητας υποστήριξη: Διαθεσιμότητα 24/7 εξυπηρέτησης πελατών. Οι ειδικοί του WordPress είναι διαθέσιμοι όλο το εικοσιτετράωρο μέσω email ή live chat για να σας βοηθήσουν σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε.
 6. Επιπλέον εργαλεία προώθησης: Δωρεάν πίστωση στο Google Ads ή μειωμένες υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) για να ξεκινήσει ο νέος σας ιστότοπος.
 7. Αυτόματες ενημερώσεις και αντίγραφα ασφαλείας: Το MyIP ενημερώνει αυτόματα τον ιστότοπό σας και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας κάθε μέρα, έτσι ώστε να μην τον χάσετε ποτέ.

Κάθε μία από αυτές τις δυνατότητες μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε έναν ιστότοπο. Για αρχάριους, αυτό είναι ανεκτίμητο καθώς παρέχει περισσότερο χρόνο για να εξοικειωθείτε με τις βέλτιστες πρακτικές του WordPress.

 

Τα πιο φιλικά για αρχάριους χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 

 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών: Διατίθεται 24/7 ζωντανή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και email.
 • Αυτόματη εγκατάσταση: Επιλογή αυτόματης εγκατάστασης της πιο πρόσφατης, πιο ασφαλής έκδοσης του WordPress για εσάς.
 • Απλή διεπαφή: Ο πίνακας ελέγχου της MyIP είναι εύχρηστος με όλα τα τεχνικά στοιχεία που εξηγούνται και είναι διαθέσιμα βήμα βήμα για κάθε λειτουργία.
 • Επεκτασιμότητα: Εάν δεν είστε σίγουροι ποιο πακέτο για φιλοξενία WordPress θα επιλέξετε, μπορείτε να ξεκινήσετε με την επιλογή Direct Admin και να αναβαθμίσετε εύκολα καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει χωρίς χρόνο διακοπής κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.
 • Αυτόματες ενημερώσεις: Η MyIP ενημερώνει αυτόματα το λογισμικό WordPress για εσάς.

Το Semi Dedicated Hosting της MyIP είναι μερικές από τις πιο φιλικές προς τον προϋπολογισμό επιλογές στην αγορά, αν δεν περιμένετε μεγάλη επισκεψιμότητα.

Η τιμή της MyIP είναι μια ελκυστική λειτουργία αν ψάχνετε για τις καλύτερες επιλογές φιλοξενίας WordPress για αρχάριους. Τα πακέτα για φιλοξενία WordPress της MyIP κυμαίνονται από 4,83 ευρω ανά μήνα έως 21,83 ευρώ ανά μήνα. Τα πιο ακριβά πακέτα σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε πολλούς ιστότοπους και να φιλοξενήσετε μεγαλύτερο όγκο επισκεψιμότητας.

Αν και απευθύνεται σε σχεδιαστές ιστοσελίδων και άλλους δημιουργικούς επαγγελματίες, η MyIP στοχεύει να κάνει τη φιλοξενία ιστοσελίδων απλή για οποιονδήποτε. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με πιο προηγμένες έννοιες, όπως η τοποθέτηση ιστότοπων και προτύπων μέσω των φιλικών προς τον χρήστη πλατφορμών.

 

Ποιος έχει την καλύτερη φιλοξενία WordPress για αρχάριους;

 

Με τη δημοτικότητα του WordPress να αυξάνεται συνεχώς, δεν είναι περίεργο που υπάρχουν πολλές εταιρείες για φιλοξενία WordPress που προσφέρουν μια ποικιλία υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για χρήστες WordPress. Ωστόσο, το να έχεις τόσες πολλές επιλογές μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ειδικά αν μόλις ξεκινάτε.

 

Ξεκινήστε γρήγορα τον ιστότοπό σας WordPress με το καλύτερο hosting για αρχάριους

Για να το κάνουμε πιο εύκολο, περιορίσαμε τις 7 καλύτερες επιλογές φιλοξενίας WordPress για αρχάριους. Παρόλο που όλοι είναι ποιοτικοί οικοδεσπότες, δείτε πώς θα το αναλύσουμε αν δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο κατάλληλος για εσάς:

Η κορυφαία επιλογή μας όταν εξετάζουμε την τιμή, τα χαρακτηριστικά και την ευκολία χρήσης.
Σταθερή εναλλακτική λύση φιλική προς τον προϋπολογισμό που αποτελεί μια καλή επιλογή εάν πρέπει να περιορίσετε το κόστος στο ελάχιστο. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress στη MyIP.

Μόλις επιλέξετε τη φιλοξενία σας, έχουμε πολλά άλλα σεμινάρια για να σας διευκολύνουμε να ξεκινήσετε και να τρέξετε. Ακολουθούν δύο άρθρα που καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία:

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με ποιο πακέτο φιλοξενίας να επιλέξετε ή πώς να ξεκινήσετε με το WordPress? Ρωτήστε μας στο τηλέφωνο 215-215-4722!

 

Δείτε περισσότερα για φιλοξενία ιστοσελίδας:

 

Scroll to Top