fbpx

5 σημάδια να αλλάξετε το WordPress web hosting σας

5-simadia-na-allaksete-wordpress-web-hosting-sas

5 σημάδια να αλλάξετε το WordPress web hosting σας

Το web hosting σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του site σας στο WordPress και κάτι για το οποίο δεν πρέπει ποτέ να εφησυχάζεστε.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα δούμε 5 σημάδια να αλλάξετε το WordPress web hosting σας, να το αναβαθμίσετε σε ένα πιο ισχυρό πακέτο ή να μεταβείτε σε έναν καλύτερο web host.

Η εταιρεία web hosting MyIP είναι δίπλα σας και μπορείτε να επιλέξετε πακέτο WordPress web hosting ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ένας κακός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδας ή ένα λάθος επιλεγμένο πακέτο hosting μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του site σας και την εμπειρία χρήστη των επισκεπτών σας.

Επιπλέον, μπορούν να οδηγήσουν σε χαμηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και να κάνουν πιο δύσκολη τη διαχείριση του site σας.

1. Το site σας βρίσκεται συχνά εκτός λειτουργίας

Σε μια αγορά που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χρειάζεται το site σας στο WordPress να είναι συνεχώς online και διαθέσιμο για τους επισκέπτες σας.

Εάν αυτό δεν ισχύει και το site σας πέφτει συχνά, ακόμη και για σύντομες περιόδους, οι επισκέπτες θα απογοητευτούν και θα χάσετε πελάτες.

Επιπλέον, όταν οι μηχανές αναζήτησης δουν τη διαθεσιμότητα του site σας να μειώνεται, θα τον υποβαθμίσουν στα αποτελέσματα αναζήτησής τους. Αν συνδυαστούν αυτά θα καταλήξετε να χάσετε πιθανούς πελάτες και να μειωθούν τα κέρδη σας.

Εάν αυτό συμβαίνει στο site σας, είναι ένα σαφές μήνυμα ότι δεν μπορείτε πλέον να βασίζεστε στο hosting που χρησιμοποιείτε για να διατηρήσετε το site σας στο διαδίκτυο.

Για να ανακαλύψετε εάν το site σας είναι συχνά εκτός σύνδεσης, θα πρέπει να παρακολουθείτε το χρόνο λειτουργίας του.

Ως χρήστης του WordPress, θα βρείτε πολλά πρόσθετα για να το κάνετε αυτό, τα οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας από τον πίνακα ελέγχου σας.

Οι προτεινόμενες προσθήκες περιλαμβάνουν το WP Umbrella και το Site Uptime Monitoring, και τα δύο ελεύθερα διαθέσιμα από το αποθετήριο του WordPress.

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν κεντρικό υπολογιστή του οποίου τα πακέτα φιλοξενίας WordPress εγγυώνται ελάχιστο χρόνο λειτουργίας 99,5%.

2. Το WordPress web hosting σας δεν διαθέτει τις δυνατότητες που χρειάζεστε

Η φιλοξενία WordPress site έχει προχωρήσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σημερινών ιστοσελίδων και στις ανάγκες των ιδιοκτητών τους.

Εάν το πακέτο hosting που χρησιμοποιείτε δεν διαθέτει αυτές τις νέες δυνατότητες, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια από όσο χρειάζεται για τη διαχείριση του site σας.

3. Το site σας είναι αργό

Οι επισκέπτες και οι μηχανές αναζήτησης αναμένουν ότι το site σας θα φορτώνει γρήγορα και θα ανταποκρίνεται γρήγορα σε αλληλεπιδράσεις, όπως κλικ και εισαγωγή δεδομένων.

Όταν δεν το κάνουν, οι πελάτες εγκαταλείπουν το site και οι μηχανές αναζήτησης τουποβαθμίζουν.

Επομένως, η διασφάλιση της καλής απόδοσης του site είναι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του.

Το WordPress έχει ορισμένα προβλήματα ταχύτητας, που συχνά προκαλούνται από τον αριθμό των προσθηκών που λειτουργούν στο παρασκήνιο και το μέγεθος των εικόνων που χρησιμοποιούνται στο περιεχόμενο ενός site.

Ενώ υπάρχουν γνωστές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να επιταχύνετε έναν ιστότοπο, όπως η αποθήκευση προσωρινής μνήμης, η συμπίεση, η βελτιστοποίηση εικόνας και τα δίκτυα παράδοσης περιεχομένου, αυτά βοηθούν μόνο μέχρι ένα σημείο.

Ο μακράν ο πιο σημαντικός παράγοντας για την αύξηση της ταχύτητας ενός site είναι η απόδοση του server στον οποίο φιλοξενείται.

Εάν βρίσκετε το site σας υποτονικό, ακόμα και όταν έχετε βελτιστοποιήσει την απόδοσή του, είναι άλλο ένα σημάδι ότι πρέπει να αναβαθμίσετε το WordPress web hosting σε κάποιο πιο ισχυρό.

Η φιλοξενία WordPress στη MyIP έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να παρέχει βελτιωμένη απόδοση του WordPress, καθώς και ασφάλεια.

4. Ο web host ανέστειλε τον site σας

Υπάρχουν μόνο μερικοί πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ένας web host θα έβγαζε ένα site εκτός σύνδεσης ή θα ανέστειλε έναν λογαριασμό χρήστη.

Για παράδειγμα, εάν το site είχε μολυνθεί με κακόβουλο λογισμικό, εάν χρησιμοποιούνταν για την εκτέλεση παράνομων δραστηριοτήτων ή εάν ο λογαριασμός δεν πληρώθηκε.

Ορισμένοι web host, ωστόσο, θα καταργήσουν έναν ιστότοπο και θα αναστείλουν ακόμη και έναν λογαριασμό εάν έχουν ξεπεραστεί τα όρια χρήσης του κεντρικού υπολογιστή, όπως η επίτευξη μέγιστης κατανομής εύρους ζώνης δικτύου.

Η επίτευξη μέγιστης κατανομής εύρους ζώνης είναι ένα σημάδι ότι το site σας τα πάει καλά όσον αφορά στους επισκέπτες που δέχεται.

Είναι μια εποχή που η εταιρεία πρέπει να καρπωθεί τα οφέλη της επιτυχίας της, όχι να τιμωρείται βρίσκοντας το site της εκτός σύνδεσης.

Εάν το hosting σας έχει περιορισμούς εύρους ζώνης δικτύου, ήρθε η ώρα να μεταβείτε σε μια εταιρεία όπου αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, όπως στην MyIP.

5. Έχετε ξεπεράσει το πακέτο φιλοξενίας του WordPress

Με την πάροδο του χρόνου, θα θέλετε να αναπτυχθεί η διαδικτυακή σας επιχείρηση.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχετε ένα μεγαλύτερο site, πολλά μικρά site, πολύ περισσότερους επισκέπτες ή ακόμα και την εκτέλεση άλλων εφαρμογών στον διακομιστή σας εκτός από τα site σας.

Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να έρθει μια στιγμή που το πρόγραμμα φιλοξενίας που έχετε αυτήν τη στιγμή δεν διαθέτει τους πόρους (αποθηκευτικός χώρος, CPU, RAM ) ή τις δυνατότητες (αριθμός site, διευθύνσεις email, βάσεις δεδομένων κ.λπ.) που χρειάζεστε.

Αυτό είναι ένα από τα πιο προφανή σημάδια ότι πρέπει να αναβαθμίσετε το πακέτο hosting που χρησιμοποιείτε.

Και ενώ υπάρχουν μεγαλύτερα πακέτα φιλοξενίας WordPress στα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να προχωρήσετε από την shared hosting σε μια μεγαλύτερη λύση, όπως το VPS.

Το ζήτημα για πολλούς ιδιοκτήτες WordPress είναι ότι η αποκλειστική φιλοξενία WordPress VPS είναι πιο σπάνια.

Στην MyIP, προσφέρουμε προγράμματα web hosting κατάλληλα για Word Press.

Εάν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε το πακέτο WordPress σας, εμπιστευτείτε τη MyIP. Θα μεταφέρουμε ακόμη και το site σας σε εμάς από άλλο hosting δωρεάν.

Δείτε περισσότερα από τη MyIP:

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο