15 Must-Have ενότητες για να ξεκινήσετε τον MyIP ιστότοπο

MyIP ιστότοπο

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να εργαστούμε με την πιο πρόσφατη έκδοση της MyIP CMS. Τόσο οι προγραμματιστές όσο και οι ιδιοκτήτες online επιχειρήσεων έχουν απεριόριστες ευκαιρίες ανάπτυξης και δημιουργίας ιστότοπου οποιασδήποτε πολυπλοκότητας για κάθε τύπο επιχείρησης. Με το MyIP CMS, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπαιδευτικό, ηλεκτρονικό εμπόριο, εταιρικό ή οποιοδήποτε άλλο είδος ιστότοπου θέλετε.

Στο άρθρο μας θα περιγράψουμε τις απαραίτητες λειτουργικές ενότητες για τη δημιουργία MyIP ιστότοπων. Οι προγραμματιστές ιστού μοιράζονται μαζί σας τις κορυφαίες ενότητες για τη MyIP χωρίς τις οποίες δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, ανεξάρτητα από τον κλάδο και το μέγεθος.

Η λίστα των κορυφαίων λειτουργικών μονάδων MyIP για τη δημιουργία του ιστότοπού σας στη MyIP

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι για να αναπτύξετε ή να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας στη MyIP, πρέπει να εγκαταστήσετε ενότητες. Υπάρχει μια αντίστοιχη ενότητα για κάθε χαρακτηριστικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα modules και να τα εγκαταστήσετε σωστά.

Έτσι, από τα περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας μας στην φιλοξενία ιστοσελίδων και ανάπτυξη, επιλέξαμε τα απαραίτητα modules για τη MyIP, τα οποία θα είναι χρήσιμα για την ανάπτυξη οποιουδήποτε ιστότοπου.

Η λίστα μας με τις ενότητες θα είναι χρήσιμη για όποιον θέλει να δημιουργήσει τον ιστότοπό του με τη MyIP.

1. Κιτ ασφαλείας

Η μονάδα Security Kit λειτουργεί για να διατηρεί τον ιστότοπό σας ασφαλή ανά πάσα στιγμή και να αποφεύγει απειλές από μια ποικιλία εφαρμογών web. Το θεωρούμε ως μια βασική και απαραίτητη ενότητα για κάθε ιστότοπο που βρίσκεται στη MyIP.

2. Redirect

Η ενότητα Redirect σάς επιτρέπει να διαμορφώνετε με μη αυτόματο τρόπο τις ανακατευθύνσεις και να διατηρείτε μια αποικιακή διεύθυνση URL για το περιεχόμενό σας.

3. Pathauto

Η ενότητα Pathauto λειτουργεί για να δημιουργεί αυτόματα τις διευθύνσεις URL του περιεχομένου. Ο διαχειριστής του ιστότοπου δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα.

4. Admin Toolbar

Η ενότητα Admin Toolbar είναι απαραίτητη για τη δημιουργία του πολυεπίπεδου μενού διαχειριστή για εύκολη πλοήγηση. Αυτή η ενότητα λειτουργεί παράλληλα με τη βασική γραμμή εργαλείων καθώς είναι πολύ ελαφριά.

5. Metatag

Η ενότητα Metatag σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αυτόματα μεταδεδομένα για όλες τις σελίδες στον ιστότοπό σας. Ως αποτέλεσμα, όλο το περιεχόμενό σας θα είναι ευκολότερο στην αναζήτηση για μηχανές αναζήτησης και οι χρήστες θα μπορούν να το βρουν.

6. XML sitemap

Η ενότητα XML sitemap δημιουργεί έναν πολύγλωσσο χάρτη ιστότοπου για τον ιστότοπό σας. Είναι σαν οδικές σημάνσεις για τις μηχανές αναζήτησης, που διευκολύνουν την ανάγνωση όλων των πληροφοριών στον ιστότοπό σας.

7. Captcha

Η ενότητα Captcha απαιτείται στον ιστότοπό σας στη MyIP για να σταματήσει το ανεπιθύμητο περιεχόμενο από ανεπιθύμητα μηνύματα. Εάν μια δοκιμή captcha εντοπίσει ότι ένα bot προσπαθεί να διεισδύσει στον ιστότοπό σας, θα αποκλείσει την πρόσβασή του στον ιστότοπο.

8. Better Search Block

Η ενότητα Better Search Block σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε την εμφάνιση του πλαισίου αναζήτησής σας για να το κάνετε πιο ελκυστικό.

9. Πολλαπλή εγγραφή

Η ενότητα πολλαπλής εγγραφής είναι χρήσιμη για όσους θέλουν οι χρήστες να μπορούν να εγγραφούν σύμφωνα με τους ρόλους τους. Για παράδειγμα, εγγραφείτε ως πελάτης και ως τακτικός χρήστης.

10. Επισκέπτες

Η ενότητα Επισκεπτών συλλέγει δεδομένα για όλους τους επισκέπτες του ιστότοπού σας (εγγεγραμμένους και μη) και αργότερα εμφανίζει λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία με τη μορφή γραφημάτων ή μπλοκ.

11. Quicklink

Η μονάδα Quicklink επιταχύνει τη φόρτωση των σελίδων σας, προφορτώνοντας σελίδες αποθηκεύοντας το περιεχόμενό τους στην κρυφή μνήμη.

12. Google Analytics

Η ενότητα του Google Analytics προσθέτει ένα σύστημα παρακολούθησης στατιστικών στον ιστότοπό σας. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία στον ιστότοπό σας.

13. RobotsTxt

Η λειτουργική μονάδα RobotsTxt σάς βοηθά να δημιουργήσετε διαφορετικά αρχεία robots.txt για διαφορετικούς ιστότοπους με μια ενιαία βάση κώδικα. Στο μέλλον, οι μηχανές αναζήτησης θα μπορούν να ευρετηριάζουν γρήγορα τον ιστότοπό σας.

14. Easy Breadcrumb

Το Easy Breadcrumb είναι μια λειτουργική μονάδα που δημιουργεί αυτόματα ένα ψευδώνυμο διαδρομής breadcrumb. Θα διευκολύνει την πλοήγηση στον ιστότοπό σας τόσο για εσάς όσο και για τους χρήστες.

15. Webform

Το Webform είναι μια λειτουργική μονάδα που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί διάφορες φόρμες και έρευνες στον ιστότοπό σας στη MyIP. Αργότερα θα μπορείτε να εμφανίζετε όλα τα στατιστικά στοιχεία στο Excel και να λαμβάνετε δεδομένα σχετικά με τους χρήστες — για παράδειγμα, τα email τους.

Η εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων μας προσπαθεί να παραθέσει μόνο τις πιο σημαντικές και βασικές ενότητες MyIP για εσάς, χωρίς τίποτα επιπλέον.

Όλες οι ενότητες που αναφέρονται σήμερα για τη MyIP αξίζουν τη θέση τους εδώ επειδή κάνουν τον ιστότοπό σας λειτουργικό και βολικό για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Βελτιώστε συνεχώς τον ιστότοπό σας, εγκαταστήστε νέες ενότητες και επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του ώστε να είναι πρώτη στη Google, να έχετε υψηλή επισκεψιμότητα και να κερδίσετε νέους πελάτες.

Δείτε περισσότερα για τον MyIP ιστότοπo:

Scroll to Top