fbpx

11 λόγοι που οι επιχειρήσεις επιλέγουν MyIP hosting

οι επιχειρήσεις επιλέγουν MyIP hosting

11 λόγοι που οι επιχειρήσεις επιλέγουν MyIP hosting

Οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που τροφοδοτούν το WordPress έχουν φήμη για φιλικότητα προς το χρήστη, σχεδιασμό και ετοιμότητα SEO. Για να αποκτήσετε την ομαλότερη απόδοση από αυτές, ωστόσο, ο σωστός hosting provider WordPress είναι ζωτικής σημασίας. Εκεί μπαίνει η MyIP hosting.

Τα τελευταία 10 χρόνια, η MyIP hosting έχει αυξηθεί με άλματα και όρια μέσα στην κοινότητα WordPress, λαμβάνοντας επίπονη φροντίδα για να καλύψει τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μέσω της καινοτομίας και της συνεχούς ανατροφοδότησης. Οι επιχειρήσεις προτιμούν συγκεκριμένα τη MyIP hosting λόγω των χαρακτηριστικών hosting που βασίζονται στον πελάτη που καλύπτουν συγκεκριμένα σημεία που δεν προσφέρει άλλος παροχέας hosting.

Σε αυτό το κομμάτι, θα απαριθμήσω τους κύριους λόγους που οι προγραμματιστές του WordPress έχουν αυξηθεί τόσο συνδεδεμένοι με τη MyIP hosting και θα σας επιτρέψουν να διαβάσετε τι έχει να πει η κοινότητα γι ‘αυτό.

Τι είναι αυτό που κάνει τη MyIP hosting να ξεχωρίζει;

 

1. Χωρίς όριο κυκλοφορίας σε οποιαδήποτε σχέδια

 

Τώρα που είμαστε με τη MyIP hosting, ένα περιβάλλον μπορεί να κλιμακωθεί απλά σύροντας ένα ρυθμιστικό μέσα στην πλατφόρμα φιλοξενίας. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να έχουμε πολύ καλύτερη αξία για τα χρήματα. Είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε ότι πάντα χρησιμοποιούμε μόνο ένα μικρό ποσοστό των πόρων του διακομιστή μας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να αποφύγουμε τυχόν ενδεχόμενα ζητήματα που έρχονται με αιχμές στην κυκλοφορία. Αυτό θα ήταν συχνά ένα πρόβλημα με τον προηγούμενο οικοδεσπότη μας, καθώς οι ζωντανές μας εμφανίσεις συχνά οδηγούν σε πολλούς χρήστες που επισκέπτονται τον ιστότοπο κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής.

Τα σχέδια MyIP hosting δεν έρχονται χωρίς όριο κυκλοφορίας που σημαίνει ότι οι πελάτες δεν περιορίζονται από τον αριθμό των επισκεπτών που προσγειώνονται στην ιστοσελίδα τους. Ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας χρησιμοποιούν αυτόν τον περιορισμό ως μέσο για να χρεώνουν περισσότερο από τους πελάτες τους όταν φτάσουν στο όριο που είναι εκτός λειτουργίας.

Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους χρήστες του WordPress με ιστοσελίδες υψηλής κυκλοφορίας, όπως ένα κατάστημα WooCommerce ή έναν ιστότοπο φυλλαδίου για υπηρεσίες ανεξάρτητων υπηρεσιών.

2. Περισσότερα από 60 κέντρα δεδομένων

 

Η MyIP hosting μας έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε εύκολα τους πόρους και τις διαμορφώσεις σε βάση ανά θέση. Με πολύ λίγη προσπάθεια, θα μπορούσαμε να μετακινήσουμε έναν πολυάσχολο ιστότοπο στον δικό του διακομιστή, τον οποίο θα τοποθετήσαμε γεωγραφικά κοντά στο κοινό του ιστότοπου. Μπορούμε να συλλέξουμε μικρούς ιστότοπους σε έναν μόνο διακομιστή και να προσθέσουμε νέους διακομιστές όπως απαιτείται.

Η MyIP hosting προσφέρει 63 κέντρα δεδομένων. Ευκολότερο για όλους τους πελάτες να επιλέξουν έναν διακομιστή στην προτιμώμενη τοποθεσία τους. Αυτά τα κέντρα δεδομένων επιτρέπουν στους πελάτες από όλο τον κόσμο να φιλοξενήσουν τις ιστοσελίδες τους WordPress χωρίς να διακυβεύονται στην ταχύτητα και την απόδοση.

Ορισμένοι οργανισμοί WordPress στη MyIP hosting βρίσκουν αυτό το χαρακτηριστικό εξαιρετικά χρήσιμο, αφού έχουν πελάτες από όλο τον κόσμο. Έχοντας την επιλογή να επιλέξετε ένα datacenter από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Ασία τους διευκολύνει να φιλοξενήσουν πελάτες και να παρέχουν βελτιστοποιημένες επιδόσεις.

3. Πέντε διαφορετικοί hosting provider

 

Η υπόσχεση της MyIP hosting για σημαντικές βελτιώσεις ταχύτητας, μετακινώντας από την προηγούμενη φιλοξενία, ήταν ένας μεγάλος αποφασιστικός παράγοντας. Το γεγονός ότι η MyIP hosting προσέφερε μια επιλογή από παρόχους υποδομής (και η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ τους) ήταν ένα άλλο πρόσθετο όφελος. Αυτή η ευελιξία ήταν κάτι που οι άλλες εταιρείες που είχαμε δοκιμάσει δεν προσέφεραν.

Οι χρήστες του WordPress μπορούν να φιλοξενήσουν τις ιστοσελίδες τους σε οποιαδήποτε από τις 5 πλατφόρμες cloud που προσφέρει η MyIP hosting.

Έχοντας την επιλογή να επιλέξετε από 5 διαφορετικούς παρόχους cloud προσφέρει επίσης ένα εύρος τιμών όπου οι χρήστες του WordPress, είτε πρόκειται για μικρούς bloggers χρόνου είτε για μεγάλες υπηρεσίες, μπορούν να επιλέξουν ένα σχέδιο τιμολόγησης που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους.

4. Εξαιρετική ευελιξία

 

Έχω δοκιμάσει πολλούς παρόχους φιλοξενίας. Κανένας από αυτούς δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη MyIP hosting. Γιατί;

Η MyIP hosting είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Ξεκινά ήδη με την επιλογή μιας τοποθεσίας διακομιστή. Στη συνέχεια, οι εκτεταμένες επιλογές περιλαμβάνουν αντίγραφα ασφαλείας, δημιουργώντας πολλαπλά περιβάλλοντα σταδιοποίησης, ενσωμάτωση με GIT, κλιμακωτές διακομιστές.

Όλα τα μέρη εργασίας είναι εκεί που πρέπει να είναι και λείπουν από τον ανταγωνισμό. Το μοντέλο τιμολόγησης είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο. Πληρώνετε ανά μήνα, η οποία είναι χρήσιμη για την εκτέλεση δοκιμών χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε ετησίως.”

5. Ασφάλεια προτεραιότητας

 

Έχω έναν πελάτη που είναι μια εταιρεία ασφαλείας πληροφορικής που εργάζεται με την Dell, τη Microsoft, το Duo κ.λ.π. και έναν άλλο πελάτη που είναι εφαπτομενικά συνδεδεμένο με τη NASA. Και οι δύο σφυρηλατούνται με συνέπεια από bots από άλλες χώρες που προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στο backend τους. Η προστασία τους όχι μόνο μας λέει από πού προέρχονται αυτές οι επιθέσεις, αλλά τους μετριάζουν εξαιρετικά.

Η εταιρεία ασφαλείας πληροφορικής κάποτε έτρεξε μια δοκιμή διείσδυσης στη δική τους τοποθεσία χωρίς να μας πούνε, μέσα σε 10 λεπτά που είναι η ομάδα μάρκετινγκ μου καλούσε να μου λέει ότι ο ιστότοπος ήταν κάτω και δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν. Αποδεικνύει ότι η MyIP hosting είχαν μπλοκάρει το δικό τους εσωτερικό IP λόγω της δοκιμής διείσδυσης. Μόλις η ομάδα μάρκετινγκ έλαβε το τηλέφωνημά της MyIP hosting, τους είπαμε ότι περάσανε το τεστ.

Η MyIP hosting λαμβάνει εξαιρετικά σοβαρά την ασφάλεια των ιστότοπων και των εφαρμογών σας και η προστασία BOT είναι μόνο ένα από τα αυστηρά χαρακτηριστικά ασφαλείας του. Η πλατφόρμα είναι πλήρως κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο και προστατεύεται περαιτέρω με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, τείχη προστασίας, δωρεάν πιστοποίηση SSL και πολλά άλλα.

Η MyIP hosting πρόσθεσε επίσης πρόσφατα το CDN στο ρεπερτόριο ασφαλείας του, το οποίο προσφέρει προηγμένη προστασία από τους χάκερς και μετριάζει τις επιθέσεις DDOS σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

6. Η απόδοση και η ταχύτητα ενισχύονται από την προσαρμοσμένη στοίβα και τις προετοιμασίες

 

Ακόμα κι αν γράφετε τον καλύτερο και πιο βελτιστοποιημένο κωδικό PHP ποτέ, μπορείτε να είστε τόσο εκτεταμένοι όσο η υποκείμενη υποδομή σας επιτρέπει να είστε από το γεγονός ότι μεγάλο μέρος της εργασίας γίνεται σε επίπεδο υπηρεσιών ιστού. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα γενικά, καθώς οι περισσότερες από τις λύσεις hosting δεν έχουν ρυθμιστεί για απόδοση από προεπιλογή και κάποια φτηνή κοινή φιλοξενία δεν μπορεί να ρυθμιστεί καθόλου.

Εκτός αν φυσικά, χρησιμοποιείτε MyIP hosting με ολόκληρη τη στοίβα βελτιστοποιημένη για απόδοση από προεπιλογή. Έχω συνεργαστεί με πολλές διαφορετικές λύσεις φιλοξενίας κατά τη διάρκεια των ετών και η MyIP hosting είναι η πρώτη που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής που έχει προκαθοριστεί PHP-FPM ως προεπιλεγμένος χειριστής PHP. Λοιπόν, το δεύτερο στην πραγματικότητα, ο πρώτος ήταν ένας μικρός διακομιστής ιστού που ένας φίλος μου διαχειριζόταν, αλλά αυτό δεν μετράει πραγματικά. Επίσης, η εγκατάσταση CDN ενός κλικ είναι μια ωραία πινελιά, αφού μπορείτε να εκφορτώσετε έναν τόνο φόρτου εργασίας από το διακομιστή σας σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς επιπλέον διαμόρφωση.

Μου αρέσει πολύ η προσέγγιση MyIP hosting στη βελτιστοποίηση ταχύτητας, επειδή είναι πραγματικά απλό σε αντίθεση με τα περισσότερα plugins βελτιστοποίησης ταχύτητας. Η MyIP hosting μπορεί να μην προσφέρει έναν τόνο προσαρμοστικότητας και βάθους, αλλά είναι ελαφρύ και μπορεί να βελτιστοποιήσει τον ιστότοπο σε λίγα μόνο κλικ. Για μένα προσωπικά, αξίζει να έχετε μια πιο αξιοπρεπή ώθηση ταχύτητας σε έναν ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να περάσετε ώρες tweaking ιδιότητες και ρυθμίσεις μέχρι να φτάσετε σε μια λύση εργασίας“.

Η MyIP hosting ενισχύει την απόδοση μέσω της δικής της προσαρμοσμένης, προ-διαμορφωμένης και προεγκατεστημένης στοίβας, καθώς και μέσω εργαλείων όπως το Object Cache Pro, ένα premium redis cache backend για το WordPress. Στη MyIP hosting, οι πελάτες WordPress παίρνουν αυτό το εργαλείο, προεγκατεστημένο στις εγκαταστάσεις τους δωρεάν. Το εργαλείο διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως αναλυτικά στοιχεία προσωρινής μνήμης, συμπίεση δεδομένων, εκκίνηση cache και πολλά άλλα.

7. Κατακόρυφη κλιμάκωση

 

Η επεκτασιμότητα και η απόδοση ήταν πραγματικά οι αποφασιστικοί παράγοντες για τη MyIP hosting. Χρειαζόμαστε περιβάλλοντα που θα μπορούσαν εύκολα να κλιμακωθούν καθώς ήρθαν περισσότεροι πελάτες προγύμνασης. Χρειαζόμασταν επίσης ένα περιβάλλον που δεν θα έπεφτε, καθώς τα υλικά του μαθήματος μεγάλωσαν.

Η δυνατότητα κλιμάκωσης είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες WordPress προτιμούν cloud hosting έναντι άλλων τύπων φιλοξενίας.

Στη MyIP hosting, έχουμε έναν αριθμό χρηστών WordPress που εκτελούν ιστότοπους σε μοντέλα θυγατρικών που σημαίνει ότι κάθε τόσο, εκτελούν διάφορες εκστρατείες μάρκετινγκ που οδηγούν την τεράστια κυκλοφορία στους ιστότοπούς τους. Η κατακόρυφη λειτουργία κλιμάκωσης τους βοηθά να αυξήσουν τις ιστοσελίδες τους για να φιλοξενήσουν αυτή την ακίδα στην κυκλοφορία, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι ο ιστότοπος λειτουργεί ομαλά.

8. Pay-as-you-go

 

Το χαρακτηριστικό χρέωσης σε πραγματικό χρόνο είναι ένα δώρο Θεού και ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα, χρεώνοντας μόνο για τους πόρους που χρησιμοποιούνται, παρά ένα αυθαίρετο ποσό ανά έτος! Επίσης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το γεγονός ότι θα μπορούσα να πάρω ένα νέο διακομιστή ή μια εφαρμογή σε λειτουργία με μερικά κλικ σήμαινε ότι θα μπορούσα να ξεκινήσω την οικοδόμηση και το σχεδιασμό των ιστότοπων ταχύτερα και ευκολότερα.”

Η MyIP hosting προσφέρει μια καινοτόμο επιλογή πληρωμής όπου οι πελάτες πληρώνουν μόνο τους πόρους που χρησιμοποιούν. Με απλά λόγια, είναι η χρέωση σε πραγματικό χρόνο, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν τη χρέωση τους ενώ χρησιμοποιούν το διακομιστή.

9. Δωρεάν απεριόριστες μεταναστεύσεις

 

Ήμουν σε θέση να μεταναστεύσω τον ιστότοπο μου στη MyIP hosting, με όλα τα μέσα της (εικόνες, αρχεία κ.λ.π.) σε λιγότερο από 3 ώρες. Αυτός ο χρόνος περιλαμβάνει τη φάση μάθησης, τον χρόνο να διορθώσω τα λάθη μου και τελικά την εκτέλεση της μετανάστευσης.

Δεδομένου ότι η MyIP hosting προσφέρει μια υπηρεσία μετανάστευσης ιστότοπου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κανένα από τα παραπάνω. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να επωφεληθείτε από αυτήν την υπηρεσία για να εξοικονομήσετε χρόνο. Στην περίπτωσή μου, έκανα μόνος μου τη μετανάστευση γιατί ήθελα να εξοικειωθώ με τη χειροκίνητη διαδικασία, σε περίπτωση που θα έπρεπε να βοηθήσω τους πελάτες μας.

Η MyIP hosting προσφέρει δωρεάν και απεριόριστες μεταναστεύσεις WordPress μέσω του plugin του Migrator. Μόλις εγγραφείτε στη MyIP hosting, μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν plugin Migrator και να μεταφέρετε απεριόριστες ιστοσελίδες WordPress στη MyIP. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2 έως 3 ώρες ανάλογα με το μέγεθος του ιστότοπου WordPress. Μαζί με αυτό, η διαδικασία είναι εξαιρετικά ασφαλής και πλήρως αυτοματοποιημένη, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Δείτε επίσης: 7 βήματα να μετεγκαταστήσετε ιστότοπο WordPress σε νέο πάροχο φιλοξενίας

Ορισμένοι πελάτες MyIP διαθέτουν πολλαπλούς ιστότοπους που φιλοξενούν σε cloud. Μερικοί από αυτούς είναι οργανισμοί, μερικοί είναι ανεξάρτητοι προγραμματιστές και μερικοί είναι έμποροι θυγατρικών. Ανεξάρτητα από τα πρόσωπά τους, αυτοί οι χρήστες χρησιμοποιούν το plugin Migrator για να μεταναστεύσουν τους ιστότοπούς τους στη MyIP hosting με ασφάλεια.

10. Βελτιστοποιημένο περιβάλλον WordPress

 

Η MyIP hosting μας επέτρεψε να γυρίσουμε τα βελτιστοποιημένα περιβάλλοντα WordPress τόσο στη σταδιοποίηση όσο και στην παραγωγή γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι επιδόσεις για τους διακομιστές ήταν φανταστικοί και με τις άλλες τεχνικές βελτιστοποίησης έχουμε πελάτες με τους δικούς τους διακομιστές WooCommerce που λαμβάνουν φανταστικά αποτελέσματα ταχύτητας και απόδοσης.

11. Ανώτερη υποστήριξη πελατών

 

Η υποστήριξη MyIP hosting δεν με απογοήτευσε ποτέ. Σπάνια πρέπει να επικοινωνήσω με την υποστήριξη, αλλά όταν το κάνω, οι περισσότερες προκλήσεις είναι τυπικά προβλήματα WordPress που συμβαίνουν με συγκρούσεις plugin ή θέματα αναβάθμισης.

Με αυτά τα προβλήματα, είναι συνήθως απλώς θέμα απενεργοποίησης και ενεργοποίησης των plugins ένα κάθε φορά μέχρι να εντοπιστεί το ζήτημα. Από εκεί είτε επικοινωνήστε με τον προμηθευτή plugin και/ή επανεγκαταστήστε την προηγούμενη έκδοση μέχρι να διορθώσουν το πρόβλημα.

Ωστόσο, όταν πρόκειται να χρειαστεί βοήθεια, η MyIP hosting και τα μέλη της ομάδας τους (εκτός από την υποστήριξή τους) είναι πάντα έτοιμα για να σας βοηθήσουν. Είναι πραγματικά ενεργά στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και υπάρχουν ομάδες στο Facebook όπου άλλοι χρήστες MyIP δημιουργούν μαθήματα και βίντεο.

Ο ιστότοπος της MyIP hosting έχει μια μεγάλη βάση γνώσεων μέσα από τα άρθρα τους για να απαντήσει στις περισσότερες από τις ερωτήσεις μου.

Συνολικά, δεν έχω αισθανθεί ποτέ μόνος ή κολλημένος όταν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.

Γιατί να επιλέξετε την MyIP hosting

 

12 χρόνια μετά την έναρξή της, η MyIP hosting συνεχίζει να αναπτύσσεται ως πάροχος που βασίζεται στον πελάτη και υπόσχεται να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας. Με έμφαση στην υποστήριξη υψηλής ποιότητας και τα καλύτερα σε χαρακτηριστικά της τάξης, η MyIP hosting λειτουργεί ως εκτεταμένο μέλος της ομάδας σας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, ενώ η πλατφόρμα φροντίζει τις ανάγκες φιλοξενίας σας.

Δείτε περισσότερα για τον WordPress ιστότοπό σας:

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο